„Povestea mea” – direct pe hartie…

Era sfârşitul anului 2007 cand ,în sfârşit, aveam calculatorul meu, la care am primit bonus prima mea imprimantă.Ţară străină,casă închiriată,fără internet ,ce era de făcut?M- am apucat să scriu povestea vieţii mele,pe care o consideram eu palpitantă până în acel moment.

Buuun!!!!Dar povestea trebuia să fie aşternută pe hârtie!Deci…pun în funcţiune imprimanta!Fac setările,pun colile,apăs butonul de start şi setez imprimarea documentului…nici o mişcare!Mă uit din nou la setări,inchid si repornesc imprimanta,dau să imprim iar…nimic!!!Cum era sa se imprime povestea mea,daca eu nu facusem legatura dintre imprimantă si calculator?De unde era sa ştiu eu,o începătoare ca îmi trebuie un cablu,pe care nu-l primisem în cutie!

Problema se rezolvă şi în sfârşit reuşesc să imprim primul meu document: „Povestea mea”,scrisă în Word,cu titlul verde,realizat cu Word Art,(că de asta îmi mai aminteam din anii de liceu de la informatică)!Şi ştiţi?Încă mai păstrez acest document într-un dosar mai vechi,l-am mai citit din când în când,mă amuză naivitatea mea de atunci…Dar s-au dus acele vremuri aşa cum s-a dus si imprimanta mea ,iar acum intenţionez să-mi achiziţionez alta,ca tot au ăştia de la Canon o super ofertă :

https://i2.wp.com/blogalinitiative.ro/wp-content/uploads/2016/03/premii-campanie-canon-blogal-initiative.png

Practic ,trebuie să-ţi cumperi una dintre imprimantele de pe această listă ,  apoi trebuie sa te înregistrezi pe site accesând link-ul .

Vei avea 3 ani garanție pentru imprimanta ta (în mod normal ai un an, iar ei suplimentează cu încă doi) și îți și returnează o parte din suma cheltuită pe imprimantă (între 90 și 270 de lei, în funcție de modelul imprimantei)

          În urma înregistrării, participantul vei primi un mail de confirmare. În cazul în
care acest mail nu este primit, înregistrarea nu este validă.Valoarea de Cashback aferentă produsului Canon achiziționat se va returna doar prin transfer bancar, în contul menționat de participant la înscriere.
             Înscrierea se poate face până pe data de 30.06.2016, până la miezul nopții.

 

         Cui nu i-ar conveni să primească nişte bani înapoi,să aibă o imprimantă bună şi cu 3 ani de garanţie?Pe mine m-au convins!Pe voi?

Un gând despre “„Povestea mea” – direct pe hartie…

  1. Eu cred că ar fi fain să rescrii povestea vieții tale sau să scrii și ce s-a întâmplat de când ai printat-o pe cea veche și până azi. E ca în blogging, articolele de acum 5 – 6 ani s-ar putea să nu-ți mai placă, dar asta nu înseamnă că nu te reprezintă. Așa erai acum 5 – 6 ani. Dacă acum scrii articole mai bune, înseamnă că ai evoluat și ai făcut o treabă bună. 😀

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s