Fericirea adusă de un sufleţel

S-au văzut,s-au plăcut ce mai era de făcut?…S-au căsătorit şi fericirea a fost deplină atunci când a apărut ea…sufleţelul lor,bucăţică ruptă din ei,rodul iubirii lor!Şi dacă nu mă credeţi priviţi dovada:

12494783_1156424314391087_644372451375888880_n

Fiecare dintre noi concepe fericirea în diferite moduri.Unii sunt fericiţi ca au prieteni,alţii ca au un job bun şi o viaţă prosperă;unii sunt fericiţi că au o familie frumoasă,alţii sunt fericiţi că iubesc şi sunt iubiţi.Sunt mai multe feţe ale fericirii ,iar în ultimul timp tindem să o exprimăm în fotografii,pentru că astfel arătăm lumii întregi cât suntem de împliniţi sufleteşte.

Pentru mine  imaginea prezentată reprezintă simbolul fericirii.Sufleţelul acesta mic,de numai câteva zile, a adus raze de lumină în această familie.A avea  copii este o binecuvântare.E incredibil cum doi ochişori miraţi,un năsuc mic şi o guriţă parcă pictată te fac să pluteşti atunci când te privesc şi când îţi zâmbesc.

Şi vă mai anunţ ceva: o simplă poză ce ilustrează fericirea vă poate aduce un câştig.Practic , trebuie să intraţi pe pagina Komunomo pentru a participa la concursul ce-ţi poate aduce vouchere F64 în valoare de: Premiul I – 1000 euro, premiul II – 700 euro si premiul III – 300 euro, dar și produse F64 pentru cei care votează pozele înscrise în concurs.

Mecanismul e simplu : te inregistrezi pe Komunomo si adaugi fotografia ta cu oameni fericiţi. Concursul are două secţiuni, cu două seturi de premii identice. În momentul în care adaugi o poză, eşti înscris automat la ambele sectiuni!Mai multe detalii  găsești aici.

Grăbeşte-te mai e puţin timp,doar până pe 12 aprilie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s