Agua – totul pentru piscina mea!

                      Casa nouă cere piscina nouă!Păi cum aşa?Erika adoră apa, Alexandra , la fel…Atunci ce să mai aşteptăm?Vechea piscină (una de plastic,de 200 x 150 cm ) se desumflă  în câteva ore… deci pe undeva e spartă!
                   ” – Tati, vreau piscină!!!”,  tot spune Erika. Ok,ne-am hotărât : casa e gata, avem nevoie de o piscină.Dar lucrurile nu- s aşa de simple avem nevoie de mult mai multe. Ne dorim una  aşa : http://www.agua.ro/piscine/piscina-azuro-vario-v3.html.
                     Super piscină,însă  ea trebuie bine întretinută, fetele trebuie să se scalde în sigurantă, fără a ne fi teamă că apa nu e în condiţii perfecte.Aşa că avem nevoie de echipamente, solutii pentru tratarea apei şi pentru deinfectarea acesteia şi multe altele .De unde să le luăm?Nimic mai simplu!Dai repede o căutare si hop apare solutia : http://www.agua.ro/
                   Am găsit aici scară de inox slim,în trei trepte,cred că e perfectă  şi  perie  de curaţat piscina ,de 90 cm si ca solutie pt tratarea apei am ales   Chlorilong 200, 1 kg la 60 de lei.
                   Mai sunt multe de luat,dar toate le găsim accesând link-ul de mai sus, şi să nu uităm că Agua este solutia pentru piscina noastră!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s